Post by tempricondibed on Mar 6, 2022 16:25:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch all ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
Τόσα πολλά επίπεδα και διασκεδαστικό παιχνίδι
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά τα μόνα δύο πράγματα είναι ότι τόσες πολλές διαφημίσεις και όταν παίζω δεν άγγιξα τίποτα, αλλά εξακολουθεί να μου δείχνει τον Ed νεκρό, οπότε αν μπορούσατε να διαλέξετε ότι θα ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι 🤳🤳😍😍😍 🤳🤳🤳😧😦🙁😔😔😔😔👍👎👉👎👉👈👉👈👉👈👍👎👉👍👎👍👎😞😞😞😞😞😟😦😧🤳🤳🤔🤔🤔🤔🤔🤔😍😧😦😍🙁😍😔 😍😔😍🙁
Αυτό το παιχνίδι είναι απλά ένα Wow!!! Λατρεύω το 💕. Πραγματικά απόλαυσα, επίπεδα και διασκεδαστικά. Σας ευχαριστώ❣️. "5 αστέρια⭐".
Είναι εύκολο αλλά ένα πραγματικά καλό παιχνίδι και το ωραίο με αυτό είναι ότι δεν έχει πολλές διαφημίσεις όπως άλλα παιχνίδια
Τόσο χαρούμενες αλλά τόσες πολλές διαφημίσεις 😣😣 η πλήρης διάθεση
Εντάξει. Έπαιζα λοιπόν αυτό και έφτασα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ σε ένα επίπεδο και πέθανα λίγο πριν το τέλος. Φυσικά έκανα κλικ στο revive και είδα τη διαφήμιση. Αλλά τότε, η ανατροπή συμβαίνει. ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ!! Μόλις τελείωσα με αυτές τις διαφημίσεις, δεν πήρα ποτέ την αναβίωση. Επίσης, το παιχνίδι είναι γενικά εύκολο. Κέρδισα το επίπεδο 11 σε 23 δευτερόλεπτα.
Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ ενδιαφέρον, αλλά αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ εύκολο που το έχω δει ποτέ στη ζωή μου, γι' αυτό βελτιώστε το παιχνίδι το συντομότερο δυνατό, έτσι, αλλάξτε το παιχνίδι σε λίγο πιο σκληρό και σκληρό Ευχαριστώ,🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις είναι τρομερές.είναι τόσα πολλά που ξοδεύετε περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας διαφημίσεις παρά παίζοντας το παιχνίδι! Ω και 5,99 USD ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ συνδρομή εάν θέλετε την εμπειρία χωρίς διαφήμιση.
Μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά θα έπρεπε να υπάρχουν μερικά σκληρά επίπεδα.🤗🤪👍
Νομίζω ότι είναι ένα ωραίο παιχνίδι γιατί έχει τον Linds και μπορείς να προσπαθήσεις να κερδίσεις.
💢💢💢Λέω για τους ανθρώπους που πρόκειται να κρατήσουν σχόλια ότι υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, αλλά αν κάνουμε μόνο διαφημίσεις μπορούμε να κατεβάσουμε το παιχνίδι.💢 💢💢Σωστά. 💢💢💢Οι άνθρωποι που είπαν ότι υπάρχουν πολλές διαφημίσεις είναι χαζοί.😔παρακαλώ μην 💢💢💢Δίνετε τέτοιες διαφημίσεις είναι λίγο 💢💢💢💢 βαρετό γιατί υπάρχουν τα ίδια πράγματα σε κάθε επίπεδο,😭💢💢💢💢💢💢💢💥💥💥💥
My Factory Tycoon - Idle Game Simulation jri
Μέχρι τώρα έχω απεγκαταστήσει πολλά παιχνίδια που ενοχλούνται από υπερβολικές διαφημίσεις, αλλά αυτό είναι το χειρότερο! Το πάρα πολύ προσθέτει θεέ μου!
Στην αρχή θα νιώσετε πολύ καλά αλλά μετά από μερικές μέρες θα βαρεθείτε
Το ίδιο το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά το σύστημα διαφημίσεων σκοτώνει τη διάθεσή μου να το παίζω πια. Ακόμα κι αν ήθελα να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις, θα έπρεπε να πληρώσω ένα αστείο χρηματικό ποσό για ένα παιχνίδι που δεν αξίζει την τιμή, ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ. Αυτό δεν είναι παιχνίδι, είναι ένα απλό ADware. Απεγκαταστάθηκε.
είναι εντάξει, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις!!!
Αυτό είναι πολύ αηδιαστικό. Απλώς το παιχνίδι δεν διασκεδάζει, είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρώσεις το επίπεδο και οι διαφημίσεις το κάνουν πιο βαρετό... Για κάθε δύο πιθανότητες παίρνω διαφημίσεις..😤 μπορείς να δώσεις αυτό το παιχνίδι στον εαυτό σου, αλλά μην κάνεις άλλους κλάψε για αυτό. Το έχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει σε μόλις 4 λεπτά. Δεν θα πρέπει να δημιουργήσετε τέτοιου είδους παιχνίδια.
Είναι φανταστικό παιχνίδι. Το έχω κατεβάσει στο ταμπλό μου και έχω φτάσει σε μεγάλη πίστα
Line Color 3D معمولی ggh
Ειναι μια χαρα παιχνιδι πιστευω οτι πρεπει να το κατεβασετε αλλα οταν το παιζεται να μην εχει ανοιχτω το wifi !!!!!great playyyyyyyyyyy
το να παίζεις αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά όταν αρχίσεις να το παίζεις συχνά, θα γίνει βαρετό.. το επίπεδο δεν είναι δύσκολο το πρώτο επίπεδο είναι κάπως δύσκολο...τότε είναι τόσο εύκολο...είναι σαν ένα κομμάτι κέικ
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι❤, αλλά το κακό σε αυτήν την εφαρμογή που υπάρχουν πολλές διαφημίσεις😖 όταν κερδίζεις διαφημίσεις έρχονται 😡😡 Θέλω να σου πω ότι αν είναι δυνατόν, παρακαλώ αφαιρέστε τις διαφημίσεις. Σε παρακαλώ ταπεινά. 🙏
Αυτό είναι καταπληκτικό παιχνίδι μου αρέσει πολύ, είναι υπέροχο πολύ ωραίο και καλό παιχνίδι
Είμαι κριτικός παιχνιδιών, δεν συνιστώ αυτό το παιχνίδι, έχει πολλές διαφημίσεις, πρέπει να παρακολουθείτε διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων κάθε φορά που ξεπερνάτε ένα επίπεδο και δεν μπορείτε να βγείτε από τη διαφήμιση χωρίς να πατήσετε το πίσω κουμπί στο τηλέφωνό σας ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΧΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ που πλήρωσα χωρίς διαφημίσεις και ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ αυτό το παιχνίδι είναι γενικά καλό εκτός από τις διαφημίσεις φυσικά
Έπαιξα μερικούς γύρους και το απόλαυσα αλλά μετά το παιχνίδι πάγωσε αφού ολοκλήρωσα ένα από τα επίπεδα. Προσπάθησα να φύγω από το παιχνίδι και να ανοίξω ξανά την εφαρμογή, αλλά ήταν ακόμα παγωμένο και τώρα το παιχνίδι δεν μπορεί να παιχτεί.
Έλαβα την πρώτη μου διαφήμιση μέσα σε 15 δευτερόλεπτα. Αποκλείστηκε από τη συλλογή δεδομένων και τιμωρήθηκε με ένα banner που κάλυπτε το παιχνίδι.
Σούπερ
Καλύτερα μην το κατεβάσετε κολλάει έχει διαφημίσεις με πετάει έξω χωρίς λόγο και είναι ΒΑ ΡΕ ΤΟ
Έτσι το παιχνίδι είναι φοβερό, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις όταν διεκδικώ τα χρήματά μου... Αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις....
Adele hello chip Elizabeth σελ
Έχω ένα καλό τηλέφωνο, αλλά με και χωρίς το wifi μου ανοιχτό, είναι αργό! Αλλά μου αρέσει που δεν είναι επαναλαμβανόμενο.
Το παιχνίδι είναι τέλειο αλλά θα ήθελα να έχω και μια μουσική από πίσω να ακούς και κατι🙂
Line Color 3D معمولی ggh
Line Color 3D Опуштене ynop
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό! Είναι πραγματικά πολύ εύκολο, πρέπει και εσείς να κάνετε τα επίπεδα λίγο πιο δύσκολα, αλλά αυτό είναι 5 αστέρια από εμένα και πρέπει να σταματήσετε με τις διαφημίσεις που υπάρχουν, οπότε μπορεί να υπάρχουν διαφημίσεις και μην προσθέτετε τόσα πολλά, αλλά ούτως ή άλλως είναι καταπληκτικό!!!!
τελειο 😘😍🐍
μαλακα
Διαφημίσεις σε διαφημίσεις σε διαφημίσεις. Μεγάλες διαφημίσεις επίσης. Παίξτε για ένα λεπτό, παρακολουθήστε διαφημίσεις για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Κατά τα άλλα αξιοπρεπές παιχνίδι.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά όχι διαφημίσεις. Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😛😛😛
Ε ναι μου αρέσει
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις που υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι, σημαίνει τόσες διαφημίσεις mannnny αλλά καλό παιχνίδι ♥️ Ευχαριστώ ♥️🥰
Εάν δεν αποδεχτείτε όλες τις επιλογές διαφήμισης και κατασκοπείας, το παιχνίδι θα εμφανίσει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΝοχλητικό banner στο επάνω μέρος της οθόνης. Θα καταλάβαινα ότι αν σήμαινε ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις, αλλά εξακολουθεί να σημαίνει διαφήμιση μετά από κάθε άλλο επίπεδο. Σκουπίδια αρπαγής μετρητών.
Απλά είναι τέλειο!!!
Αυτό είναι πολύ κακό! επίπεδο 1 και είναι δύσκολο! Πόσο σαν να το μισώ αυτό το παιχνίδι. Οι ταινίες τρόμου είναι καλύτερες από αυτό το παιχνίδι srsly γιατί είναι τόσο δύσκολο;;;;;;
Είναι τέλειο παιχνίδι αρκεί να έχεις υπομονή 👌🏻✨
ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!! ΣΟΒΑΡΑ πάρτε το τώρα αν δεν το έχετε! είναι τόσο εθιστικό και δύσκολο αλλά, ταυτόχρονα εύκολο. Είμαι στο επίπεδο 78 τόσο διασκεδαστικό. Αυτό θα πρέπει να είναι σε εκείνα τα βίντεο του youtube όπου σας λένε 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν βαριέστε. ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ!!!!!!!!!!!!
Γεια σας, αυτό το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον, αλλά σε αυτό το παιχνίδι ανοίγουν πάρα πολλές διαφημίσεις. Αν ολοκλήρωσα ένα επίπεδο, τότε μια διαφήμιση θα είναι ορατή....... Και τέλος θέλω να πω ότι είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που προκαλεί τη σκέψη...... Σας ευχαριστούμε για αυτήν την κριτική... Από Divya sindhu
Είναι μαλάκια
Υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις, αλλά πολύ διασκεδαστικό
Αυτό είναι ένα τέλειο παιχνίδι